Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

H Καθημερινή προστασία της Μητέρας μας


Μεγάλον αγώνα δίνει καθημερινά η Παναγία μας, για να μας αποτρέψει τα πεπυρωμένα βέλη του πονηρού, ιδιαίτερα, όταν αυτά στρέφονται κατά της πατρίδος ημών.
Πολύ κόπο καταβάλει νύχτα και ημέρα, για να μην κολασθούμε, σε αυτή και την άλλη ζωή...Η Παναγία μας εις τον Παράδεισο λάμπει π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ ο από κάθε άλλο δημιούργημα, και η παρουσία Της, την κόλαση, την μετατρέπει σε..Παράδεισο!!!
Αν ξέραμε τις ολόθερμες δεήσεις Της, πρός τον Υιόν και Θεόν Της, θα συγκινούμασταν όλοι και θα γινόμασταν οι καλύτεροι Χριστιανοί. Και ιδιαίτερα την πατρίδα μας, πολύ την έχει βοηθήσει, και "σκανδαλωδώς", την έχει ευνοήσει. Πολύ αγαπάει τα υπάκουα παιδιά του Υιού Της, και τους μετανοούντας Χριστιανούς, και ιδιαίτερα τους σεμνούς, προσεκτικούς και εν γένει ΟΛΟΥΣ τους Μοναχούς του Περιβολιού Της.
Φυσικά και προφανώς όλοι οι δαίμονες Την τρέμουν, και την αποκαλούν ..."κλαψιάρα", διότι συνεχώς δέεται για μας τους αμαρτωλούς.
Ας την ανυμνήσουμε με Θεοπρεπείς Ύμνους όπως κάνουν όλοι οι αδελφοί μας, μικροί...και Μεγάλοι αυτού του κόσμου.!!.., ως οι καλοί Αδελφοί ημών Βλαδίμηρος και Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου